Pesäpallo

C-poikien SM -karsintasarjan ottelu

HALSUA - ALAJÄRVI

Ottelupäivämäärät ja tuomarivuorot

nähtävissä pian Halsuan Toivon sivuilla:

"kotiottelut / tuomarivuorot" palstalla!

PELAAJAMAKSUT 2015

Pesäpallojaosto päätti 17.2.2015 kauden 2015 pelaajamaksut seuraavasti:

Vuonna 2007 tai sen jälkeen syntyneet pelaajat: 70 €

Vuonna 1997 - 2006 syntyneet pelaajat:  120 €

Maakuntasarjan 1996 ja aikaisemmin syntyneet: 150 €

Kaikki maksut sisältävät kilpailuluvan ja vakuutuksen, valmennuksen ja pelinjohdon, talvi- ja kilpailukauden harjoitukset joukkueden ohjelmien mukaan, mahdolliset hallipelit, osan kuljetuksista, pelit, pelipuvun käyttöön, pelijärjestelyt, palkinnot, seuratapahtumat.

Osa kuljetuksista pyydetään huoltajia ja aikuisten sarjassa pelaajia hoitamaan omavastuisesti aikaisempien vuosien tapaan.

Leireille osallistumisesta perittävät maksut vahvistetaan erikseen.

Pesisjaosto laskuttaa pelaajamaksut ja hoitaa pelaajalupien hankinnan.

Pelaajilta odotetaan tunnollista osallistumista harjoituksiin ja valmennusohjelman toteuttamiseen sekä kilpailukaudella omien pelien lisäksi osallistumista tuomaritehtävien ja mahdollisesti muiden pelijärjestelyjen hoitamiseen vuorollaan.  Tätähän pelaajat ovat tehneet ennenkin kiitettävästi :)

Vanhemmilta toivotaan osallistumista lasten kuljettamiseen kimppakyydeillä,  vuorotteluperiaatteella - Koppiksen lisänä, pelien järjestelyihin osallistumista Käpylässä; kioski-, kirjuri-, kuulutusvuoroja, paikkojen järjestelyä yms. tuomarivuoroja tuomarikoulutetuilta. Näitä vanhemmat ovat tehneet ennekin ansiokkaasti :)

HUOM! Kaikkien Halsuan Toivoa edustavien urheilijoiden on sääntöjen mukaan oltava seuran jäseniä. Jaostojen jäseniä ja valmentajia pyydetään tiedottamaan asiasta seuraa edustaville urheilijoille.

Halsuan Toivon pesisjaosto

tilinro