Pesäpallo

Kauden pelien kalenterointipalaveri on 31.3.2015 KÄPYHOVILLA

Mukaan kutsutaan pelinjohtaja tai muu joukkueen vetäjä jokaisesta HalTo:n joukkueesta ja jaostokin saa tulla. Käydään läpi kesän peliaikojen ehdotukset, tehdään tarvittavat muutokset ja suunnitellaan varapäivät vahvistettavaksi piirin pesisparlamentissa 11.4. TÄRKEÄÄ että jokainen pelinjohtaja katsoo kalenterinsa valmiiksi päivistä, jotka EIVÄT käyt ja jotka KÄYVÄT kotiotteluun tai vierasotteluun. Piirillä on tavoite, että PELEJÄ EI SIIRRETTÄISI sitten kesällä!

Osallistuisitko ALOITTELEVAN TUOMARIN KOULUTUKSEEN?

KP pesis järjestää aloittelevan tuomarin koulutusta, jos löytyy vähintään 10 asiasta kiinnostunutta.JOs haluaisit osallistua, pyydän ilmoittamaan tekstiviestillä Iirikselle kännykkään nro 044 - 3399 415 maaliskuun 13:nteen mennessä,kiitos!

Harjoitteluajat ym. katso joukkueiden sivuilta.

PELAAJAMAKSUT 2015

Pesäpallojaosto päätti 17.2.2015 kauden 2015 pelaajamaksut seuraavasti:

Vuonna 2007 tai sen jälkeen syntyneet pelaajat: 70 €

Vuonna 1997 - 2006 syntyneet pelaajat:  120 €

Maakuntasarjan 1996 ja aikaisemmin syntyneet: 150 €

Kaikki maksut sisältävät kilpailuluvan ja vakuutuksen, valmennuksen ja pelinjohdon, talvi- ja kilpailukauden harjoitukset joukkueden ohjelmien mukaan, mahdolliset hallipelit, osan kuljetuksista, pelit, pelipuvun käyttöön, pelijärjestelyt, palkinnot, seuratapahtumat.

Osa kuljetuksista pyydetään huoltajia ja aikuisten sarjassa pelaajia hoitamaan omavastuisesti aikaisempien vuosien tapaan.

Leireille osallistumisesta perittävät maksut vahvistetaan erikseen.

Pesisjaosto laskuttaa pelaajamaksut ja hoitaa pelaajalupien hankinnan. Laskut pelaajamaksuista jaetaan pelaajille maaliskuun aikana. Naapuriseuroista HalTo:n joukkueissa pelaavien pelaajien maksukäytäntöjä ei ole vielä sovittu seurojen kesken ja ne voivat poiketa yllä esitetyistä maksuista.

Pelaajilta odotetaan tunnollista osallistumista harjoituksiin ja valmennusohjelman toteuttamiseen sekä kilpailukaudella omien pelien lisäksi osallistumista tuomaritehtävien ja mahdollisesti muiden pelijärjestelyjen hoitamiseen vuorollaan.  Tätähän pelaajat ovat tehneet ennenkin kiitettävästi :)

Vanhemmilta toivotaan osallistumista lasten kuljettamiseen kimppakyydeillä,  vuorotteluperiaatteella - Koppiksen lisänä, pelien järjestelyihin osallistumista Käpylässä; kioski-, kirjuri-, kuulutusvuoroja, paikkojen järjestelyä yms. tuomarivuoroja tuomarikoulutetuilta. Näitä vanhemmat ovat tehneet ennekin ansiokkaasti :)

HUOM! Kaikkien Halsuan Toivoa edustavien urheilijoiden on sääntöjen mukaan oltava seuran jäseniä. Jaostojen jäseniä ja valmentajia pyydetään tiedottamaan asiasta seuraa edustaville urheilijoille.

Halsuan Toivon pesisjaosto

tilinro