Pesäpallo

MIESTEN SUPERPESISTÄ Halsualla!

Ensi kesänä Vimpelin Veto tuo yhden kotiottelunsa Halsuan Käpylään. Tiistaina 28.6. klo 18.00 pelattavassa ottelussa Vimpeli saa vastaansa sarjanousija Oulun Lippo-Pesiksen.

Lue Pesäpalloliiton juttu aiheesta

_________________________________________________________________________________________________

TUOMARIKOULUTUS Käpyhovilla la 2.4. klo 15.00.

Koulutukseen kehoitetaan osallistumaan kaikki tuomariksi haluavat sekä pelaajat D-ikäisistä ylöspäin. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä tuomarikortin hankkimista, vaan paikalle voi tulla ihan pelkästä mielenkiinnosta.

Keski-Pohjanmaan Pesis ry palkitsi lauantaina 14.11. Syysparlamentin ja vuosikokouksensa yhteydessä kaudella 2015 ansioituneita pelaajia, tuomareita, pelinjohtajia ja valmentajia sekä nousijajoukkueet.

Halsuan Toivon palkitut:

Vuoden pelinjohtaja:

Marko Kanala HalTo

"Vuosikymmenien työ pesiksen parissa. Markon joukkueen saldo: 22 ottelua, 22 voittoa ilman yhtään jaksomenetystä. Kausi päättyi Suomenmestaruuteen."

Vuoden nuorisovetäjä:

Henna Pollari HalTo

"Tehnyt arvokasta työtä tyttöpesiksen parissa. Joukkue saavutti pelisarjan voiton pesisleirillä."

Puheenjohtajan palkinto:

HalTo:n C-pojat

"22 peliä, 22 voittoa ilman jaksotappioita. Suomenmestaruus."

HalTon pesisgaalaa vietettiin Halsuan Ns-talolla 9.10.

Tilaisuudessa muisteltiin kulunutta pesiskautta kuvin ja sanoin sekä palkittiin menestyksekkäitä juniorijoukkueita;

suomenmestaruuden voittanut C-poikajoukkue

(Otto Kauppinen, Aleksi Rantala, Antti Kortteenperä, Perttu Ruuska, Riku Utanen, Matti Leponiemi, Elmeri Anttila, Antti Kanala, Miika Kanala, Onni Timmerpakka, Joonas Riihimäki, Joni Takala, Paavo Kaunisto, Marko Kanala (pj.), Jukka Kortteenperä (pj.) ja Timo Utanen (pj).)

pelisarjan mestaruuden voittanut  D-tyttöjoukkue

(Tuulia Jussinmäki, Sofia Kalliokoski, Pinja Karjalainen, Neea Karvonen, Alondra Lannajärv, Henriikka Mastokangas, Reetta Pehkonen, Sanni Perttula, Aino Pollari, Emilia Toikkanen, Jenni Tynkkinen, Henna Pollari, Satu Hietamäki (+talvikauden valmennuksessa Timo Torppa.)

miesten pääsarjatasolla menestyneitä seuran kasvatteja,

Mikko Kanalaa, Arttu Ruuskaa, Joonas Suomista, Timo Hanhisaloa ja Kari Kellokoskea.

Maakuntasarjan miehet kukitettiin ja

HalTon naperojoukkuetta muistettiin piirin osallistumismitalilla.

Kauden tuomaritoiminnasta palkittiin aktiiviset nuorisotuomarit,

Otto Kauppinen ja Neea Karvonen.

Vuoden pesisperheenä palkittiin perhe Ruuska (Vesa, Mari, Vili, Arttu ja Perttu).

Tilaisuudessa kutsuvieraina ja kukitettavina olivat seuran C-tyttöjen suomenmestarit (v.-72).

HUOM! Kaikkien Halsuan Toivoa edustavien urheilijoiden on sääntöjen mukaan oltava seuran jäseniä. Jaostojen jäseniä ja valmentajia pyydetään tiedottamaan asiasta seuraa edustaville urheilijoille.

Halsuan Toivon pesisjaosto

tilinro