Pesäpallo

HUOM!!!


Miesten maakuntasarjajoukkue kaudelle 2015 ??

Jos kiinnostuit asiasta, tule ensimmäiseen kokoontumiseen

urheiluhallille PERJANTAINA 28.11. klo 19!!

    (tiedustelut / yhteyshenkilö Antti Karhulahti)

Pesäpallokausi päätettiin Halsuan nuorisoseurantalolla

pe 10.10.2014 juhlavissa merkeissä.

Tilaisuus aloitettiin täytekakkukahveilla ja jatkettiin valokuvatunnelmien merkeissä.

Juniorijoukkueet palkittiin (5 joukkuetta) - menestyksekkäimpänä D-poikien joukkue, joka saavutti SM -hopeaa Joni Kanalan, Antti Karhulahden ja Ismo Lahden johdolla.

Kasvattajaseuran roolissa Halsuan Toivolla oli myös ilo muistaa nuoria kasvattejaan, jotka Vimpelin Vedossa pelasivat A-poikien ja miesten superin hopealle (Mikko Kanala, Timo Hanhisalo, Joonas Suominen, Vili Ruuska, Arttu Ruuska, Timo Torppa Jussi Virkkala ja Tuomas Virkkala).

Halsuan Toivon pesisjaoston "vuoden pesisklaani" -tunnustuspalkinto ojennettiin Kanalan "klaanille" : Marketta ja Jaakko Kanala, Joni Kanala, Kirsi ja Marko Kanala sekä pojat Antti ja Mikko Kanala.

Suuri, lämpöinen kiitos pelaajien lisäksi pelinjohtajille ja tuomareille, jotka jälleen mahdollistitte pelaamisen sekä tietysti tärkeille huoltojoukoille! Oli hienoa päättää kausi ison pesisperheen kokoontumiseen - kiitokset päätöstilaisuuteen osallistuneille!

-HalTon pesisjaosto- 


HUOM! Kaikkien Halsuan Toivoa edustavien urheilijoiden on sääntöjen mukaan oltava seuran jäseniä. Jaostojen jäseniä ja valmentajia pyydetään tiedottamaan asiasta seuraa edustaville urheilijoille. 

Halsuan Toivon pesisjaosto

tilinro 

FI86 5033 0320 0081 13

 

Pesislinkkejä:

 

PESÄPALLOJAOSTO 2014
 
Iiris Jurvansuu pj    044-3399415
Marko Kanala
Harri Riihimäki
Päivi Karvonen
Petri Kauppinen
Jarmo Pollari
Mari Ruuska