Suunnistus

Iltarastit ja omatoimirastit Halsualla ti 7.7. - 12.7. 2020

Paikalle opastus Köyhäjoentieltä, noin kilometri Halsuan ja Kaustisen rajalta Halsualle päin.
Opastuslinkki: Suunnistuspaikalle

Iltarastit 7.7.

Lähtö 17.00 - 19.00

Radat: A- (6,64km) B- (4,5km), C- (2,9km) , D- (1,44km) ja RR-rata (1,6km)

Karttamaksu 6€  yli 16 vuotiailta.

Saaja: Halto suunnistusjaosto  Viite: 1122   Tilinro  FI63 50330320 008139

Omatoimirastit:

Sekaannuksen vuoksi lehdessä olleista tiedoista poiketen: Kartat ovat  paikan päällä  niinkuin muuallakin Perhojokilaaksorasteilla.

Kartat löytyvät paikanpäältä postilaatikosta.

Radat: A- (6,64km) B- (4,5km), C- (2,9km) , D- (1,44km)

Omatoimirasteilla (ke-su) ei ole leimasimia. Kartassa on rastimääritteet.

Osallistumisen kirjaaminen omatoimirasteilla:  Tästä

Kirjaathan osallistumisesi omatoimirasteilla, tietoja käytetään ainoastaan tilastoinnissa.

Älä palauta käytettyä karttaa laatikkoon! Pyydämme noudattamaan varovaisuutta jättämällä turvaväliä lähtöpaikoilla, rasteilla, sekä käyttämään hanskoja lähtöpaikalla karttoja käsiteltäessä.

Noudata koronasta annettuja ohjeita.

Lisätietoja 0400 / 999250    Raine

Nautinnollista suunnistusta!

HalTon suunnistusjaosto

Perhonjokilaakson rasteilla voi suunnistaa omatoimisesti vaikka päivittäin!

Perhonjokilaakson iltarastit suunnistetaan tuttuun tapaan tiistaisin klo 17-19. Tämän jälkeen rastiliput metsässä omatoimirasteina seuraavaan sunnuntaihin saakka.

Karttamaksu 6 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.  Sama hinta myös omatoimirasteilla.

Radat A, B, C, D ja RR. Rastireitti on käytössä vain tiistain iltarasteilla.

Omatoimirastien kartat ovat iltarastien jälkeen lähtöpaikalla olevassa postilaatikossa. Älä palauta karttaa.

Noudatathan vielä voimassa olevia koronaohjeita. Pidä mm. riittävät etäisyydet, erityisesti iltarasteilla.

Tulokset ovat nähtävissä seuran nettisivuilla vielä saman illan aikana. Väliaikalappuja ei ole saatavilla.

Tervetuloa suunnistamaan! Ajalla tai ilman, kisavauhdilla tai rennosti nautiskellen.

Tarkemmat ohjeistukset järjestävän seuran kotisivuilta.

Iltarastipassit alle 16 vuotiaille, suoritukset kannattaa kumminkin kirjata ainakin muistiin, sillä palkinto luvassa viiden kerran jälkeen ja täydellä 10 kerran passilla pääsee syömään Kappelin Grillille Juustoaterian.

Perhonjokilaakson seurat toivottavat iloista, omatoimista ja suunnistusrikasta kevättä!

HUOM! Kaikkien Halsuan Toivoa edustavien urheilijoiden on sääntöjen mukaan oltava seuran jäseniä. Jaostojen jäseniä ja valmentajia pyydetään tiedottamaan asiasta seuraa edustaville urheilijoille.

Aluemestarit 2017
Kyläviestin voittaja 2014