Suunnistus

Suunnistajien harjoitukset alkavat. Vuoro on tiistaisin 17.30-19.00. Kaikki mukaan!

Lisenssin lunastaminen uusiutuu vuodelle 2018

Lisenssin lunastaminen vuodelle 2018 tapahtuu Suomisport-palvelussa (suomisport.fi), joka on koko suomalaisen urheilun yhteinen palvelu. Lisenssejä ei lunasteta enää IRMAssa.

Kilpailuihin ilmoittautuminen ja muut entiset toiminnot säilyvät edelleen IRMAssa, vain lisenssimyynti siirtyy Suomisportiin.

Lisenssin lunastaminen

• Rekisteröidy Suomisport-palveluun.
  • Kopioi ja tallenna Suomisportin käyttäjätiedoissasi näkyvä sportti-id -numero omiin tietoihisi IRMAssa, tällöin tieto lisenssin lunastamisesta siirtyy myös IRMAan. Tämä on edellytys kilpailuihin ilmoittautumiseen IRMAssa.
  • Osta lisenssi Suomisport-palvelussa.

Lasten lisenssi: Alaikäinen lapsi rekisteröidään huoltajan profiilin alle ja lisenssi lunastetaan lapselle huoltajan profiilin kautta (tai seurakäyttäjän toimesta, mikäli seura lunastaa jäsenilleen lisenssejä).

Lisätietoja

• Lisenssin nimi on kaikille Kilpailulisenssi ja oikea lisenssityyppi tulee tarjolle kullekin henkilölle hänen ikänsä perusteella.
  • Kun lisenssi on valittu, valitaan sen jälkeen halutaanko ostaa myös vakuutus vai ei.
  • Lisenssikortteja ei enää postiteta. Lisenssitiedot näkyvät muun muassa Suomisport –mobiiliaplikaatiossa.
  • Tieto lisenssin lunastamisesta näkyy IRMAssa viimeistään kahden tunnin kuluttua lisenssin ostamisesta Suomisportissa, kunhan oma sportti-id on tallennettu omiin tietoihin IRMAssa. Tämä viive on syytä huomioida ja hankkia lisenssi riittävän ajoissa ennen jonkin kilpailun ilmoittautumisportaan päättymistä.

Lisenssin ostamisen yksityiskohtainen ohje.

HUOM! Kaikkien Halsuan Toivoa edustavien urheilijoiden on sääntöjen mukaan oltava seuran jäseniä. Jaostojen jäseniä ja valmentajia pyydetään tiedottamaan asiasta seuraa edustaville urheilijoille.

Aluemestarit 2017
Kyläviestin voittaja 2014