Pesäpallo

Itä-Länsi -valinnat on tehty ja joukkueisiin on valittu useita Halsuan Toivon kasvatteja!

Miesten Lännen joukkuetta vahvistavat Vimpelin Vedon pelaajat Mikko Kanala ja Perttu Ruuska.

A-poikien Lännen joukkueeseen on valittu Vimpelin Vetoa edustava Arttu Ruuska.

B-poikien Lännen joukkueen pelinjohtajana toimii Veteli Pesiksen B-poikien joukkuetta luotsaava Jarmo Kauppinen.

Lisäksi Tampereen Manse PP:ssä pelaava Timo Torppa on valittu Lännen joukkueeseen miesten ykköspesiksen Itä-Länteen, joka pelataan Varkaudessa 28.6.

Itä-Lännet pelataan Joensuussa 29.6.-1.7.2018. Kaikkien joukkeiden kokoonpanot löytyvät Pesäpalloliiton sivuilta.

Halsuan Toivo onnittelee kaikkia arvo-otteluihin valittuja pelaajia!

Pesäpallon pikkujättiläinen -dokumentti on julkaistu Youtube-palvelussa

Dokumentin voi katsoa tästä linkistä

Lue tiedote dokumentin taustasta

KePLin urheilugaalassa palkittiin menestyneitä urheilijoita taustavaikuttajineen.

Palkintoraati noteerasi Halsuan Toivon menestyksekkään pesäpallokauden monin tavoin.

Perttu Ruuska pokkasi vuoden nuoren urheilijan palkinnon.

B-poikien joukkue palkittiin vuoden joukkueena sekä Keskipohjanmaa -lehden tunnustuspalkinnolla.

Halsuan Toivon B-pojille pesäpallon suomenmestaruus!

Onnittelut pelaajille, pelinjohdolle ja taustavaikuttajille sekä isot kiitokset talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille huikeasta kaudesta 2017!

Halsuan Toivo onnittelee myös Kankaanpään Mailaa SM-hopeasta ja Sotkamon Jymyä pronssista.

Halsuan Toivon pesäpallotoiminta

keskittyy junioritoimintaan.

Kaudella 2018:

F-juniorit sekä E-pojat.

HUOM! Kaikkien Halsuan Toivoa edustavien urheilijoiden on sääntöjen mukaan oltava seuran jäseniä. Jaostojen jäseniä ja valmentajia pyydetään tiedottamaan asiasta seuraa edustaville urheilijoille.

Halsuan Toivon pesisjaosto

tilinro

FI86 5033 0320 0081 13

Pesislinkkejä:

Halsuan Toivon pesisjaoston Facebook-sivut:

PESÄPALLOJAOSTO

Päivi Karvonen pj  040 7025690