Flying Finns ja SM-maastot 5.-6.5.2018 Perniö

HT:n kisajoukkue

Yleisurheilukauden kisat käynnistyivät lauantaina 5.5.2018 junioreiden kansallisilla Flying Finns maastokisoilla ja sunnuntaina 6.5. nuorten SM-maastojuoksuilla. Kisat järjestettiin Perniössä hienoissa maisemissa ja kesäisessä säässä.

Halsuan Toivoa edustivat Flying Finns-kisoissa Riko-Matti Jylhä ja Teemu Simoinen. Nuorten SM-kisoihin osallistuivat Reija-Elina Jylhä ja Jani Simoinen. Halsualaisten kisamenestys oli erinomaista suuressa osallistujajoukossa!

Flying Finns -kisoissa Riko-Matti oli P10 -sarjassaan 5. ja Teemu P11 -sarjassa 10. Matkana oli 2 km.

Nuorten SM-kisoissa Reija-Elina sijoittui T15 -sarjassa 7. sijalle ja ikäluokassaan (14) 4. sijalle. Janin sijoitus 70:n juoksijan joukosta oli 26.